OBAVIJESTI:
Održani su III. Dani karijera Pravnog...

Dani karijera Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ove godine su održani od 14. do 18. veljače 2022. godine u prostorima zgrade Fakulteta u Gundulićevoj ulici 10. Događaj se odvijao u hibridnom obliku, uživo i putem platforme Zoom.
U prvom dijelu programa, predavanja i radionice koji se odvijao od 14. do 16. veljače, sudjelovalo je ukupno 20 predavača iz područja odvjetništva, sudstva, javnog bilježništva, trgovačkih društava, državne uprave i lokalne samouprave te socijalnog rada.
Program je moderirala Ivana Karaman Jurić, voditeljica Alumni zajednice. 

 

U drugom dijelu programa, Career Speed Datinga – kratkih individualnih razgovora za posao s poslodavcima koji se odvijao 17. i 18. veljače, sudjelovalo je ukupno 27 potencijalnih poslodavaca iz odvjetničkih kuća, sudstva, trgovačkih društava  i socijalnog rada.
U organizaciji i izvedbi Career Speed Datinga sudjelovali su volonteri udruge Meritokrat.

Organizirana je i prezentacija pravnog portala Novi informator te je zainteresiranima ponuđeno besplatno testno razdoblje pravnog portala u trajanju od mjesec dana.

Na događaj se prijavilo preko 120 studenata, što potvrđuje rast interesa studenata i potrebu kontinuiranog održavanja ovakve inicijative.Posebno nas veseli što sve veći broj alumna našeg fakulteta i poslodavaca, prepoznaje važnost Dana karijera pa je ovogodišnji program bio sadržajno bogat i raznolik. 

Zahvaljujemo svih predavačima i poslodavcima na odazivu, a ujedno pozivamo sve zainteresirane za održavanje sličnih interaktivnih predavanja ili potencijalnih razgovora za praksu ili posao s našim studentima da se prijave putem obrasca u Alumni zajednicu Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na poveznici https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEaBaTjlUWDdeODr4w5mrHDjOurVbpkAWtgGs76qKhqfFyUA/viewform.

Program Dana karijera dostupan je na poveznici https://drive.google.com/file/d/1hlWDeFZ8IFgeQ0yMsMCScbGpyXp8L58J/view.

Pozivamo sve zainteresirane za održavanje sličnih interaktivnih predavanja ili potencijalnih razgovora za praksu ili posao s našim studentima da se jave na adresu ikaramanjuric@pravo.hr kako bismo realizirali suradnju i tijekom cijele godine.

 

Popis obavijesti