OBAVIJESTI:
IV. Dani karijera Pravnog fakulteta...

IV. Dani karijera Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu ove godine su održani od 6. do 10. veljače 2023. godine u Gundulićevoj ulici 10-12. Dane je otvorio dekan Pravnog fakulteta, prof. dr. sc. Ivan Koprić.
U dijelu programa, panel diskusija, predavanja i radionica koji se odvijao se od 6. do 8. veljače, sudjelovalo je ukupno 40 predavača iz područja odvjetništva, pravosuđa, ljudskih prava, EU institucija, trgovačkih društava, državne uprave te socijalnog rada.

U drugom dijelu programa, Career Speed Dating – kratkih individualnih razgovora za posao s poslodavcima, koji se odvijao 9. i 10. veljače, sudjelovalo je ukupno dvadeset četiri potencijalna poslodavaca iz odvjetničkih kuća, trgovačkih društava  i socijalnog rada.

U organizaciji i izvedbi programa sudjelovala je Ivana Karaman Jurić iz Alumni zajednice Pravnog fakulteta u Zagrebu, a u organizaciju i izvedbu Career Speed Dating razgovora uključili su se i volonteri udruge Meritokrat, a sudjelovali su i drugi zaposlenici Fakulteta. 

Na događaj se prijavilo sto pedeset osam studenata, što potvrđuje rast interesa od 24 posto u odnosu na prošlu, 2022. godinu.

Ovogodišnji koncept panel diskusija, predavanja i radionica privukao je četrdeset sudionika, alumna Fakulteta, istaknutih pravnih eksperata i stručnjaka za socijalni rad i socijalnu politiku, što je 100 posto povećanje odaziva u odnosu na prethodnu godinu. 

Sve je to potvrda prepoznavanja važnosti Dana karijera te suradnje Fakulteta i potencijalnih poslodavaca, na dobrobit studenata.

Zahvaljujemo svim predavačima i predstavnicima poslodavaca na odazivu i spremnosti da svojim znanjem i iskustvom pridonesu ovogodišnjim Danima karijera. 

Pozivamo sve zainteresirane za održavanje sličnih interaktivnih predavanja ili potencijalnih razgovora za praksu s našim studentima ili ponudu zaposlenja da se prijave putem obrasca u Alumni zajednicu Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu na poveznici: https://bit.ly/3E2IMMj ili da se jave Ivani Karaman Jurić na e-mail adresu ikaramanjuric@pravo.hr radi kontinuirane suradnje.

Poslodavce i alumne Fakulteta pozivamo da se registriraju i na novi portal Provis – Alumni klub kreiran za umrežavanje studenata/alumna i tržišta rada: https://alumni.pravo.hr/app/#/Public
Program ovogodišnjih IV. Dana karijera dostupan je na poveznici: https://bit.ly/3JZz3du
 

Popis obavijesti