IZ MEDIJA:

Elle.hr, 22. ožujka 2021.

https://www.elle.hr/moda/pravo-vrijeme-za-obnovu-majice-potres-pravni-fakultet/

Godinu dana nakon razornog potresa u Zagrebu predstavljamo PRAVO vrijeme za obnovu: cool majice iza čijeg dizajna stoji naš modni urednik i stilist Saša Joka, a čijom kupnjom pridonosite obnovi Pravnog fakulteta u Zagrebu

‘22. ožujka 2021. obilježavamo godinu dana od razornog potresa koji je pogodio naš grad. Potres je teško oštetio sve zgrade Pravnog fakulteta u Zagrebu koje su zaštićeno kulturno dobro nematerijalne baštine. Uz veliku podršku mnogih donatora – naših alumna, djelatnika kao i brojnih studenata, privodimo kraju radove na obnovi gotovo svih naših zgrada.‘, poručuju s Pravnog fakulteta u Zagrebu.

Nažalost, nakon zagrebačkog potresa, novi potres u Sisačko-moslavačkoj županiji je brojnim studentima Pravnog fakulteta u Zagrebu oduzeo domove. Njihove potresne priče potaknule su Pravni fakultet na pokretanje humanitarne akcije za pružanje pomoći osobito pogođenim studentima sa stradalog područja. U akciji je ukupno skupljeno 295.000,00 kuna, a čitav iznos se raspodijelio najugroženijima među njima. Studenti su mogli dobiti i psihološku pomoć u Savjetovalištu za studente, a izniman doprinos u ovoj krizi pružanjem besplatne pravne pomoći, kontinuirano daje i Pravna klinika Pravnog fakulteta.

Bez obzira na to što i ova godina pred nas stavlja brojne nove izazove, a posebno nastavak borbe s pandemijom koronavirusa, vesele se svemu novome što dolazi: proljeću, novoj energiji i svim novim studentima koje će tek upoznati. Ipak, najviše od svega, jedva čekaju da se ponovo čuje žamor na hodnicima i dvorane ispune studentima.

U želji da se potpomogne dovršetak obnove zgrada i opreme Fakulteta, ali pošalje i poruka zajedništva, Pravni fakultet je osmislio i pokrenuo novu kampanju za obnovu Fakulteta, simboličnog naziva PRAVO vrijeme za obnovu. Radi se o dizajniranim novim majicama Fakulteta, čiji je dizajn izradio poznati modni urednik i stilist Saša Joka. Majice će se prodavati po simboličnoj cijeni od 180.00 kn, a sav prihod se prikuplja za daljnju obnovu.

Amblem fakulteta s motivom glavne zgrade i sjedištem zagrebačkog Sveučilišta poslužio je kao inspiracija za dizajn novih majica u prepoznatljivom ‘college’ stilu jer upravo je ‘sweatshirt’ neizostavna memorabilija kojom se diče brojna slavna sveučilišta diljem svijeta.
S fakultetskim amblemom otisnutim u reljefnom gumiranom tisku i posebno dizajniranom, našivenom etiketom, ovo novo izdanje majica u klasično elegantnoj, tamno plavoj boji idealno je za proljetnu šetnju, povratak prirodi, izlazak na dugoočekivane kave na terasama, kao poklon za prijatelje, ali i super outfit za zajedničku fotografiju na dan diplome kolega studenata. Kupnjom majica obnovite i Vi svoj ormar jer PRAVO je vrijeme za obnovu!

Majice su dostupne putem webshopa: https://webshop.pravo.hr/

Popis obavijesti