UNIC ŠKOLA IZRAZITE RAZNOLIKOSTI:
UNIC škola izrazite raznolikosti

 

Inkluzivno visoko obrazovanje: istraživanje, nastava i podrška studentima

 

10., 11. i 12. svibnja 2023.

Dvorana 4 i 5, Pravni fakultet, Trg Republike Hrvatske 3, Zagreb

 

Nadovezujući se na znanje i iskustvo stečeno u prethodnih pet UNIC škola izrazite raznolikosti u visokom obrazovanju, te u skladu s misijom projekta UNIC4ER, Sveučilište u Zagrebu organizira trodnevnu školu izrazite raznolikosti s fokusom na izazove i najbolje prakse u provođenju društveno angažiranog istraživanja i potpori studentima s invaliditetom. Sveučilište u Zagrebu poziva zainteresirano nastavno i nenastavno osoblje, studente i istraživače da sudjeluju na UNIC školi te daju svoj doprinos razvoju prakse interakcije u nastavi usmjerene na izrazitu raznolikost.

Izlagači: Prof. dr. sc. Kristina Urbanc (Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu), prof. dr. sc. Irena Majstorović (Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu), izv. prof. dr. sc. Ksenija Klasnić (Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu), izv. prof. dr.sc. Miroslav Rajter (Sveučilište u Zagrebu), izv. prof. dr. sc. Teo Giljević (Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu), Maja Liković (Društvo multiple skleroze Karlovačke županije), Katarina Strunjak (studentica Pravnog fakulteta u Zagrebu), Iva Rašić (studentica Pravnog fakulteta u Zagrebu), Martina Sopta (Centar za rehabilitaciju Zagreb), Ana Smodlaka (Zavod za socijalni rad, Regionalni ured Split), Lea Ećimović (studentica Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu), Zrinka Jerčić (studentica Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu), Mislav Rajič (student Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu) i Viktorija Hadari (studentica Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu).

Prijava: Osigurajte svoje mjesto na UNIC školi prijavom na poveznicu. Broj sudionika je ograničen, a prijave se primaju do popune slobodnih mjesta.

Za sva pitanja molimo kontaktirati na unic-superdiversity-school@unizg.hr 


Program